zondag 29 november 2015

Vol verwachting klopt jullie hart

Het grote moment is aangebroken waar we met zijn allen al een week lang vol spanning op zitten te wachten: de uitslag van de feestelijke jubileumloterij van vorige week. Wie o wie heeft de boekenbon gewonnen?

Eerst zal ik - voor de maximale transparantie - even uit de doeken doen, hoe de procedure is verlopen.

Ik heb voor al de mensen die een reactie op mijn vorige bericht hebben achtergelaten, een lootje gemaakt met daarop in zacht potlood (4B) geschreven hun naam. De lootjes hadden allemaal dezelfde omvang (107 mm. bij 153 mm.) en waren van ondoorzichtig en ongelinieerd papier afkomstig van de kantoorafdeling van een te goeder naam en faam bekend staand warenhuis.

Ze zijn vervolgens stuk voor stuk nauwgezet op identieke wijze in vieren gevouwen en daarna zijn ze in een doos gestopt, waar mijn bevallige assistent Mauro (links) een tijdje in rond heeft mogen rommelen om de lootjes goed door elkaar te schudden, en tenslotte heb ik een blinddoek voorgebonden, een greep in de doos gedaan en het winnende lot getrokken.

Dit alles zoals gebruikelijk onder het waakzame oog (goed zichtbaar op de foto links) van Mauro, die streng toezicht op de procedure heeft gehouden en kan garanderen dat de trekking volstrekt eerlijk, rechtmatig en zonder onregelmatigheden is verlopen.

En de winnaar is .... (tromgeroffel) ..... Barbara van Lalagè leest! Van harte gefeliciteerd, Barbara! Geef je even via de mail of het contactformulier (hier) door waar ik je prijs naar toe kan sturen?

PS Aarzel niet om je eigen commentaar toe te voegen. Ik stel het zeer op prijs als mensen de moeite nemen om reacties of aanvullingen te plaatsen. Heb je dit boek besproken op je eigen blog? Dan zou het fijn zijn als je een link bij de reacties plaatst.

11 opmerkingen:

 1. Hahaha mooie actie, gefeliciteerd Barbara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat meen je niet! Die had ik niet aan zien komen, wat leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd, Barbara. Als de post meewerkt, heb je je boekenbon dinsdag in de bus. Koop er wat moois van!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd, Barbara! \o/

  Haha, waarom kruipen katten toch zo graag in dozen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, gefeliciteerd Barbara! Groetjes, Erik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bofkont die Barbara. Zou wel leuk zijn als ze nog ff meldt wat er gekocht is? Zijn wij toch wel nieuwsgierig naar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook wel nieuwsgierig, dus als je dat kwijt wilt, Barbara ....

   Verwijderen